16 February 2011

Rumah Penginapan Sekitar Muadzam Shah

 

 

 

 















Pada kali ini kami akan membawakan satu lagi gambaran tentang apa yang terdapat di Muadzam Shah bagi panduan kepada pelawat yang mengunjungi bandar ini. Di sini kami paparkan antara rumah penginapan yang selesa bagi kegunaan pengunjung iaitu WAWA INN dan RSD HOTEL, pada pandangan kami ,kedua-dua rumah penginapan ini mempunyai  perkhidmatan dan layanan yang sangat memuaskan.

Seperti yang anda sedia maklum, Muadzam Shah merupakan pusat kegiatan ekonomi yang terletak ditengah-tengah antara Johor dan Pahang dan sekaligus menjadi tempat persingahan untuk ramai orang. Bandar ini juga merupakan pusat pendidikan bagi ramai pelajar antaranya pelajar politeknik, UNITEN dan MRSM dari luar kawasan pahang, ini merupakan faktor penting kepada pertumbuhan rumah penginapan di bandar ini, kepada keluarga pelajar yang tinggal jauh, mereka dapatlah menggunakan perkhidmatan hotel dan rumah penginapan ini tanpa perlu khuatir jika tiada tentang tempat persinggahan.

Kepada yang berminat untuk mengunakan perhikmatan ini, anda boleh menhubungi;-
RSD HOTEL - 09 4523254
WAWA INN - 09 4525434

8 comments:

  1. Salam, saya ada baca dlm beberapa blog/site, servis kat Wawa Inn amat kurang memuaskan. Tak pasti itu posting bila. Saya harap customer service dia dah bertambah baik.

    ReplyDelete
  2. boleh dptkan hp number utk contact for booking?
    Syukran
    -Luqman

    ReplyDelete
  3. kalau nak cari rumah penginapan harian pun ada. Tapi tak ingat pulak no phone dia...but i suggest you guys cari. ada beberapa buah jugak kat area Desa Semarak. harga pun berpatutan dan sesuai untuk keluarga yang besar.

    ReplyDelete
  4. bagi student yang ingin mencari rumah sewa, boleh hubungi 019-9833698. tq

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Ada tak rumah sewa di muadzam?saya perlukan urgent 1 rumah.

    ReplyDelete
  6. mencari umah sewa sekitar muadzam...urgent...ASAP.....

    ReplyDelete
  7. mencari kawan serumah.. urgent...Di desa Teratai.. rakan mestilah perempuan,
    sudah bekerja dan mempunyai pendapatan yang tetap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape2 pertanyaan boleh menghubungi 019 2500436

      Delete