16 February 2011

Rumah Penginapan Sekitar Muadzam Shah

 

 

 

 















Pada kali ini kami akan membawakan satu lagi gambaran tentang apa yang terdapat di Muadzam Shah bagi panduan kepada pelawat yang mengunjungi bandar ini. Di sini kami paparkan antara rumah penginapan yang selesa bagi kegunaan pengunjung iaitu WAWA INN dan RSD HOTEL, pada pandangan kami ,kedua-dua rumah penginapan ini mempunyai  perkhidmatan dan layanan yang sangat memuaskan.

Seperti yang anda sedia maklum, Muadzam Shah merupakan pusat kegiatan ekonomi yang terletak ditengah-tengah antara Johor dan Pahang dan sekaligus menjadi tempat persingahan untuk ramai orang. Bandar ini juga merupakan pusat pendidikan bagi ramai pelajar antaranya pelajar politeknik, UNITEN dan MRSM dari luar kawasan pahang, ini merupakan faktor penting kepada pertumbuhan rumah penginapan di bandar ini, kepada keluarga pelajar yang tinggal jauh, mereka dapatlah menggunakan perkhidmatan hotel dan rumah penginapan ini tanpa perlu khuatir jika tiada tentang tempat persinggahan.

Kepada yang berminat untuk mengunakan perhikmatan ini, anda boleh menhubungi;-
RSD HOTEL - 09 4523254
WAWA INN - 09 4525434

14 comments:

  1. Salam, saya ada baca dlm beberapa blog/site, servis kat Wawa Inn amat kurang memuaskan. Tak pasti itu posting bila. Saya harap customer service dia dah bertambah baik.

    ReplyDelete
  2. boleh dptkan hp number utk contact for booking?
    Syukran
    -Luqman

    ReplyDelete
  3. kalau nak cari rumah penginapan harian pun ada. Tapi tak ingat pulak no phone dia...but i suggest you guys cari. ada beberapa buah jugak kat area Desa Semarak. harga pun berpatutan dan sesuai untuk keluarga yang besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ridan Semarak Homestay (No.49 desa semarak)

      http://muadzamshahhomestay.blogspot.com/

      hotline : 013-9316113(rohani)
      013-9603962(fateha)

      Delete
    2. Mencari rumah sewa di muadzam shah urgent 012 454 4711 ( syah)

      Delete
  4. bagi student yang ingin mencari rumah sewa, boleh hubungi 019-9833698. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam. Saya student uniten. Rumah sewa ada lagi ke?

      Delete
    2. Hai cari rumah sewa? Boleh contct 013-6895483 kami pun cari student uniten untuk rumah sewa

      Delete
  5. Salam,
    Ada tak rumah sewa di muadzam?saya perlukan urgent 1 rumah.

    ReplyDelete
  6. mencari umah sewa sekitar muadzam...urgent...ASAP.....

    ReplyDelete
  7. mencari kawan serumah.. urgent...Di desa Teratai.. rakan mestilah perempuan,
    sudah bekerja dan mempunyai pendapatan yang tetap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape2 pertanyaan boleh menghubungi 019 2500436

      Delete
  8. assalamualaikum dan salam sejahtera..
    kami menawarkan perkhidmatan rumah penginapan / homestay di Desa Semarak,Muadzam Shah Pahang.

    Pihak tuan / puan boleh mengunjungi blog Ridan Semarak Homestay iaitu http://muadzamshahhomestay.blogspot.com/
    dan juga boleh follow kami di instagram iaitu homestay_muadzamshah

    HOTLINE : 013-9316113 (rohani) / 013-9603962 (fateha) / 012-9615100 (safar)
    ------------------------------------------------
    Selesa Murah Dan Berbaloi-baloi
    -------------------------------------------------
    *Keselesaan Keutamaan Kami*


    ReplyDelete
  9. salam. saya dari pengurusan HOTEL Anjung di muadzam shah. Kami adalah HOTEL baru menggantikan HOTEL lama iaitu Hotel RSD. Kami telah megambil alih hotel tersebut memandangkan hotel tersebut mengalami masalah pengurusan.
    Dengan itu kami telah melakukan sedikit perubahan terhadap hotel dengan menukar hampir keseluruhan barang-barang hotel lama termasuk katil,tilam,bantal dan lain-lain. Kami masih lagi dalam proses penambahbaikan walaupun begitu operasi hotel masih berjalan seperti biasa. Harga yang kami tawarkan adalah dari RM60-Rm100(family room)
    untuk info lanjut boleh hubungi kami di 09-4502312 / 019-9707751

    Anjung Hotel sedia menanti kedatangan anda :)

    ReplyDelete